NICKELODEON VISAR EDUTAINMENT FÖR BARN I ALLA ÅLDRAR

Nickelodeon är världens största varumärke inom underhållning för barn och når idag ut till miljontals hushåll. På Nickelodeon visas allt det som barn gillar; tecknade serier, draman för tweens, humorserier och barnfilmer. Favoriter som Svampbob Fyrkant och Teenage Mutant Ninja Turtles blandas med lokala produktioner från Norden som Hey Nickelodeon. På Nickelodeon visas även populära live-actionserier som Familjen Thunderman och Bella and the Bulldogs.

På systerkanalen Nick Jr finns ett brett utbud för förskolebarn och program som har ett tydligt lärande syfte, som Dora utforskaren och Paw Patrol. Vi kallar det för edutainment. Nicktoons kompletterar Nickelodeon och Nick Jr genom att endast visa animerade shower. Det senaste tillskottet i den nordiska Nickelodeon-familjen är Nick Stories, en ljud- och e-boksapp för barn och föräldrar i Sverige och Danmark. I våra populära Nick Play-appar finns de senaste spelen, musik och bakom kulisserna-material.

Nickelodeon SverigeNickelodeon NorgeNickelodeon Danmark

RÄCKVIDD

Med nästan 40 års erfarenhet av att skapa underhållning och TV för barn är Nickelodeon idag ett av de främsta nätverken inom barnunderhållning. Tillsammans med TV-kanalerna Nick Jr och Nicktoons kan Nickelodeon erbjuda något för alla barn, oavsett ålder.

KORTA FAKTA

  • Tillsammans med Nick Jr och Nicktoons har Nickelodeon innehåll för alla barn – från förskoleålder till tweenies
  • Nickelodeon når ut till miljontals hushåll i Norden
  • På kanalen visas tecknade serier, edutainment, live action och lokala produktioner som Hey Nickelodeon